Sabine Hulshorst, HR Manager  Aelbers                        Flexibele PersoneelsDiensten:

"Ik kan mij nog goed herinneren, de eerst afspraak met Inge welke ik aangeboden kreeg door mijn werkgever. Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten en ik zag het als een kadootje om met mezelf aan de slag te mogen gaan. Wanneer ik terug kijk naar de gesprekken, dan heeft het mij inzichten gegeven en mij geholpen om weer in mijn kracht te komen, kortom het heeft mij heel veel gebracht. Wat de grote kracht is van Inge is dat ze oprecht naar je luistert en een erg fijne gesprekspartner is waar ik me prettig bij voelde om mijn verhaal neer te leggen.

Vervolgens heb ik vanuit mijn rol als HR Manager bij Aelbers Personeel, diverse medewerkers doorverwezen naar Inge.  De reacties die ik van collega’s terug krijg zijn altijd positief en ze ervaren het als prettig – een onafhankelijk persoon die bij issues/knelpunten, of het nu op zakelijk of persoonlijk vlak is, hulp kan bieden en mensen kan helpen om tot inzichten te komen waar door ze weer in hun kracht komen!"

Esther Pezy-Richling
Senior recruiter Randstad Techniek:
"Ik kan weer drie dingen tegelijk, want ik besteed er nu twee uit! ;-)"
 

Karen, Accountspecialist:

"Ik heb ons coachingstraject als zeer positief ervaren. Toen ik ben gestart met het traject was ik echt ongelukkig en zag ik niet meer hoe ik uit deze neerwaartse spiraal uit moest komen. Met behulp van het het traject in combinatie met tijdelijk minder werken ging het vrij vlot alweer de goede kant op. Ik ben het meest blij dat ik nu emotioneel veel stabieler ben geworden en dat ik veel meer energie heb! Bedankt Inge voor de fijne coaching.” 

 

Michiel Aelbers, planner/inkoper bij Kaak B.V.

"Het traject heeft mij heel veel inzicht gegeven hoe ik op dingen reageer en waarom ik de dingen doe die ik doe. Het was een confronterend traject waar ik ontzettend veel van geleerd heb en nog steeds doe. Ik ben er rustiger door geworden en heb mijzelf een stuk beter leren kennen. Ik had mijzelf afgesloten van mijn gevoel en was onbewust continu bezig om mijzelf te bewijzen t.o.v. anderen. Door de hulp van Inge kan ik nu bewuster keuzes maken die niet alleen goed voor anderen zijn, maar ook voor mijzelf." 

Femke, medewerkster loonadministratie Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

"Het coachtraject bij jou heeft me heel veel inzichten gegeven over mezelf en vooral ook waar mijn gevoelens en reacties vandaan komen. Al deze inzichten hebben mij geholpen om een stuk beter in mijn vel te zitten. Het geeft me veel houvast om in mijn dagelijks leven te gebruiken en het lukt jou iedere keer weer om mij nieuwe inzichten te geven waar ik mee verder kan. Ik blijf je dan ook ieder jaar opzoeken voor weer een nieuwe ronde met geluksmomentjes! :-)"

Edwin Rombout, Inkoper Bus Industrial Tools en vanaf 1 april 2021 bij Fudura:

“Het coachtraject heeft me heel veel geleerd over mezelf, over hoe ik op dingen reageer en waarom ik dat doe. Ik heb bij jouw ook geleerd mijn  emoties te tonen (af en toe aardig wat traantjes gevloeid). En geleerd dat dat ook kan en niet erg is. Ik zit op dit moment erg goed in mijn vel en weet zeker dat dit in de toekomst ook zo blijft. Ook bij tegenslagen. Ik weet nu hoe ik daar beter mee om kan gaan en leer de signalen ook eerder herkennen wanneer ik het moeilijk heb.”

J.B. - Directeur en eindverantwoordelijke van 3 maakbedrijven met 180 werknemers. 

Tal van bedrijfstrainingen en opleidingen gaven mij veel handvatten en inzichten tot beter management en persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat ik vast zat in patronen qua denken, reageren en communiceren. De trainingen maakten dat bewust en zijn nuttig, maar losten de oorzaken niet in de kern op. 

Inge doet dit wel, in de diepere laag in mijn geest, waar ooit door situaties en reacties mechanismen zijn vastgelegd. De sessies zijn plezierig maar wel ingrijpend want Inge maakt die koppeling en programmering los. In de dagen erna merk ik al verlichting en opluchting en dat werkt door. Inge is zeer ervaren waardoor ik elke sessie grote stappen zet. Ik heb meer plezier, energie, en werk nu vanuit mijn kracht. Het leven wordt elke dag een feestje! Ik krijg feedback hoe ik er prettig beter in sta van mijn gezin, vrienden en collega’s."

Directeur Schouwburg:

"Privé omstandigheden zijn vaak een belangrijk onderdeel van een “verstoorde” arbeidsomgeving.

Dat is soms lastig te achterhalen en wil je soms als werkgever ook niet aankomen........ Inge heeft dit Feilloos onderkent en een oplossing kunnen bieden."

 

Loes, HR Adviseur:

"Op een gegeven moment liep ik vast in mijn werk als HR adviseur. Ik merkte veel onzekerheid in het geven van adviezen en ook merkte ik een gevoeligheid voor hiërarchie. Onprettige gevoelens om te ervaren die daarbij ook mijn emoties triggerden. Ik ben ervan overtuigd dat het goed is om je kwetsbaarheid te tonen, maar op de werkvloer moeten huilen als er frustratie of spanning is, is niet constructief en helpt zeker niet om datgene over te brengen wat ik graag wil. Via via, zoals dat vaak gaat 🙂, kwam ik bij Inge uit. 

Mijn eerste kennismaking met Inge en eerste indruk waren erg prettig. Inge is een hartelijk, open persoon zonder opsmuk. Ze is oprecht geïnteresseerd en je kunt ook nog met haar lachen. Ik hou van humor om de lading eraf te halen ;-) 

Daarnaast vind ik het fijn om dingen te begrijpen. PMA moet je gewoon ervaren, maar het helpt mij dus ook dat PMA wetenschappelijk is onderbouwd. Wat er gebeurt, is heel logisch.  

Ik heb weinig tot geen herinneringen uit mijn jeugd. Het was dan ook interessant om aan de hand van actuele situaties toch uit te komen bij ervaringen van vroeger en hoe deze gerelateerd waren aan de huidige situaties. Door de sessies merkte ik dat er een soort rust ontstond in bepaalde werksituaties. Het gaf mij meer vertrouwen in mijn werkzaamheden en in mijzelf als persoon op professioneel vlak. Het voelt gek om geen 'huiswerk' te krijgen of zelf nog acties te ondernemen, omdat PMA 'gewoon werkt'... Wonderbaarlijk! Een aanrader dus!"

Suzanne Theeuwen, Managing Consultant:

"Het probleem waar ik mee worstelde was dat ik mezelf niet durfde uit te spreken. Ik voelde niet de vrijheid om mijn mening te geven en voor mijn eigen standpunten en denkwijze te staan. Met als voornamelijk doel, conflicten vermijden, want dat vind ik niet prettig. Het continue aanpassen kostte mij echter enorm veel energie. Vaak wist ik heel goed wat ik wilde zeggen maar deed dat niet. Hier wilde ik van af en ik ben daarom met Inge aan de slag gegaan om te ontdekken waar mijn overtuigingen en gedrag vandaan kwam. Inmiddels heb ik hier inzicht in gekregen en dat maakt dat ik me nu veel vaker uitspreek. Uiteraard leer ik nog elke dag maar het gevoel dat ik mezelf kan en mag zijn is fantastisch. Ik voel me daardoor krachtig en veel energieker!"

Mieke, Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten:

"Enige tijd geleden heb ik een traumatische ervaring meegemaakt dat mij zeer raakte en ik niet meer los kon laten.

Het belemmerde mij in mijn dagelijkse functioneren, zowel thuis als op mijn werk. Mijn werkgever Aelbers Personeel stelde mij een traject voor bij Inge. Al tijdens de eerste sessie was ik zeer verwonderd wat er allemaal “boven water kwam” en al snel vielen de puzzelstukjes in elkaar. Het coachtraject heeft mij veel meer gebracht dan wat ik voor ogen had. Allereerst het een plek kunnen geven van het trauma gaf mij heel veel rust. Tegelijkertijd heeft dit traject mij een stuk dichter bij mezelf gebracht. Ik merk dat ik in het dagelijkse leven nu makkelijker reageer/handel vanuit mijn “echte” gevoel en dat dat ook gewaardeerd wordt."

 

Reactie directeur Kenniscentrum:

"Vroeger was ik behoorlijk terughoudend om te reageren op een gelezen artikel, maar nu ben ik meteen in de pen geklommen. Wat een heerlijke vrijheid om dat zo zelfverzekerd te kunnen doen, zonder beren op de weg te zien."

Accountmanager grote landelijke Uitzendorganisatie:

"Mijn innerlijke glimlach is terug en ervaar gelukkig weer rust in mijn hoofd. Ik voel me sterker en maak andere keuzes. Ik ervaar meer zelfvertrouwen en thuis ben ik ook weer te genieten! ;-) Heerlijk weer mezelf te zijn! Inge Bedankt!" 

Monique:

"Tjeeeeee wat een bijzondere en mooie ervaring onze pma sessies. Dankbaar ben ik mezelf en jou dat we dit samen hebben mogen en hebben kunnen bereiken!
Ik kwam erg onzeker en behoorlijk beschadigd bij jou binnen met de grote vraag: Ik wil BETER voor mezelf zorgen en aanvoelen wat goed is voor mij. Ik wil vooral OUDE PIJN en patronen doorbreken en laten verzachten.Nou dit is zeker gebeurd!
Steeds stapje voor stapje gingen we samen de diepte in hoe eng ik het ook vond en steeds kwam er meer waardering verzachting naar MEZELF en de buiten wereld.
Ik zag de wereld veranderen naar mij
Maar het is andersom ik kijk anders naar de wereld.🙏
VERANDER DE WERELD BEGIN BIJ JEZELF!
Ik had een erg laag zelfbeeld door mijn levens ervaring opgedaan bedenkende dat dit het was voor mij en zo verder mijn leven er mee moest dienen. Steeds mezelf pijn laten doen (sexueel misbruik verleden) om het oude patroon te voeden, om mezelf te voeden met negatieve energie. Ik dacht dat dit normaal en gewoon was.
Toch steeds niet kunnen willen en durven zien dat het anders kan en mag. Ik heb al vele hulplijnen geprobeerd zonder enige resultaat te bereiken.
GELUKKIG zie ik nu in dat ik het beter voor elkaar heb door de regie in eigen handen te nemen. Ik kies nu duidelijker voor mezelf en geef mijn grens aan. 
DANK je wel lieve Inge!