Over Inge Valk

Hi!

Mijn naam is Inge Valk. Ruim 12 jaar geleden ben ik uit pure passie gestart met mijn business coach onderneming. Ik heb gemerkt dat ons aanpassingsvermogen onderdeel is van onze overlevingsstrategie. Hiermee komt niet alleen de work-life balance bij velen in gevaar, maar ook het gevoel van 'lekker jezelf kunnen zijn'. Dit is geen beperking, maar hier ligt vooral dé kans voor persoonlijke groei!

Ik lever graag op mijn eigen-wijze een bijdrage aan groeiprocessen van personen en organisaties, zodat het potentieel van passie, talent en creativiteit in de vorm van optimale communicatie, samenwerking, verbinding met zichzelf en de medemens leidt tot minder stress en meer (werk)plezier, energie, gezondheid en succes! 

 

Met veel plezier begeleid ik coach en interventie trajecten binnen diverse organisaties, zelfstandig ondernemers, particulieren en studenten. Voor de één kan  het (werk) leven een mooie, positieve of zelfs verrassende wending krijgen, voor de ander kan een burn-out voorkomen worden en functioneert weer met vernieuwde energie, kracht en zelfvertrouwen.   

Ik leer nog elke dag door de openheid en prettige samenwerking tijdens de coach gesprekken en merk dat daardoor processen steeds sneller gaan. Wellicht bij jij de volgende die de positieve uitwerking hiervan gaat ervaren! ;-) 

Inge Valk over haar eigenschappen tijdens haar 1e baan bij Randstad:

"Ik was erg gedreven, gaf me voor 150% en leek ervoor geboren anderen tevreden te stellen. Gelukkig waren de resultaten er ook naar. Mijn perfectionisme, waar ik een haat/liefde verhouding mee had,  zorgde hier wel voor. Daarnaast bleek mijn aanpassingsvermogen wonderwel onbegrensd en leek het nooit goed genoeg te zijn. Kortom, de juiste mix om mezelf in mijn werk te verliezen en een steeds lager energielevel te ervaren. Destijds wist ik niet beter. Nu weet ik gelukkig hoe het wel anders kan en help je hier graag bij!"


Inge Valk over haar werkverleden

Ik ben geworden wie ik ben door al mijn levenservaringen. Om mijn kwetsbaarheid niet te hoeven voelen heb ik bijzondere kwaliteiten ontwikkeld. Hiermee kon ik mezelf staande houden en mezelf zo goed mogelijk beschermen. Zo heb ik een groot empathisch vermogen ontwikkeld om snel te kunnen inschatten en inspelen op wat er in mijn omgeving plaatsvond. Met andere woorden, ik kon anderen en situaties goed aanvoelen in wat belangrijk was en snel te schakelen, dat was mijn belang.... Aan mezelf voorbij gaan was destijds normaal én had ik veel gemak van, want zo ik presteerde optimaal. Echter deed ik destijds mezelf tekort... Dat is inmiddels wel compleet veranderd en geniet ik optimaal van.

Ik vind het heerlijk als zelfstandig business coach jou te begeleiden om jouw pad te vinden in het bereiken van jouw doelen! Je ontdekt waar je heel goed in bent geworden en waarvoor je dit nodig had. De gevoelswaarden, overtuigingen én zelfbeeld wat hiermee verbonden was komen zo in een ander daglicht te staan en mogen door jezelf en anderen gezien worden ;-)

Wat ging hieraan vooraf?

Ik heb bij diverse organisaties gewerkt in de commerciële en dienstverlenende sector. Ik was erg gedreven, gaf me voor 150% en leek ervoor geboren anderen tevreden te stellen. Gelukkig waren de resultaten er ook naar, daar zorgde mijn perfectionisme, waar ik een haat/liefde verhouding mee had, wel voor. Daarnaast bleek mijn aanpassingsvermogen wonderwel onbegrensd en leek het nooit goed genoeg te zijn. Kortom, de juiste mix om mezelf in mijn werk te verliezen en een steeds lager energielevel te ervaren. Ik zag veel collega's ook bijna 'omvallen', maar toch blijven doorgaan en dacht dat dit zo hoorde. Destijds wist ik niet beter. Ik wou wel graag van al die laagjes af en gewoon lekker mezelf zijn, maar hoe dan?!

Ik heb vele coach opleidingen gevolgd en heb van alles geëxperimenteerd en uiteindelijk mijn manier van coachen gevonden. Natuurlijk kwam ik mezelf hierin mega tegen, maar begreep ook steeds beter wat allemaal met elkaar in verband staat en ontdekte dat het blijkbaar wèl anders kan! ;-) Hier help ik jou graag mee. Ontdek dat je vanuit vrijheid jezelf kan zijn, benut hiermee je natuurlijke talenten nog veel meer en geniet van jouw autonomie en authenticiteit!