Inge Valk over haar werkverleden

Je bent geworden wie je bent door al je levenservaringen. Om je kwetsbaarheid niet te hoeven voelen heb je bijzondere kwaliteiten ontwikkeld. Hiermee kan je jezelf staande houden en jezelf zo goed mogelijk beschermen. Zo heb ik een groot empathisch vermogen ontwikkeld om snel te kunnen inschatten en inspelen op wat er in mijn omgeving plaatsvond. Met andere woorden ik kon anderen goed aanvoelen in wat belangrijk voor hen was. Jij ontdekt waar jij heel goed in bent geworden, maar waarvoor je dit nodig had zodat de gevoelswaarde, overtuigingen én valkuilen die hiermee verbonden zijn in een ander daglicht komen te staan.

Wat ging hieraan vooraf? Ik heb bij diverse organisaties gewerkt in de commerciële en dienstverlenende sector. Ik was erg gedreven, gaf me voor 150% en leek ervoor geboren anderen tevreden te stellen. Gelukkig waren de resultaten er ook naar, daar zorgde mijn perfectionisme, waar ik een haat/liefde verhouding mee had, wel voor. Daarnaast bleek mijn aanpassingsvermogen wonderwel onbegrensd en leek het nooit goed genoeg te zijn. Kortom, de juiste mix om mezelf in mijn werk te verliezen en een steeds lager energielevel te ervaren. Ik zag veel collega's ook bijna 'omvallen', maar toch blijven doorgaan en dacht dat dit zo hoorde. Destijds wist ik niet beter. Ik wou wel graag van al die laagjes af en gewoon lekker mezelf zijn, maar hoe dan?!

Ik heb vele coach opleidingen gevolgd en heb van alles geëxperimenteerd en uiteindelijk mijn manier van coachen gevonden. Natuurlijk kwam ik mezelf hier mega in tegen, maar begreep ook steeds beter wat allemaal met elkaar in verband staat en ontdekte dat het blijkbaar wel anders kan! ;-) Hier help ik jou graag mee. Ontdek dat je vanuit vrijheid jezelf kan zijn, benut hiermee je natuurlijke talenten nog veel meer en geniet van jou authenticiteit!