INGE VALK BUSINESS COACHING


Zitten bepaalde patronen of gevoelens je regelmatig in de weg?

Hervind jezelf zodat je snel en makkelijk kan blijven schakelen. Ervaar meer

Fun in Functie, Persoonlijke groei, Emotionele Stabiliteit en Vitaliteit. 

 

Gun jezelf te (her)waarderen in waar je heel goed in bent geworden en wat je gevormd heeft. Na een paar coach afspraken merk je al een groot verschil. Je ervaart meer rust en ruimte in je hoofd en je maakt andere keuzes. Dat voel je en straal je zichtbaar uit!

  • Ken je het gevoel? "Er zit meer in me, maar het komt er niet uit. Er is 'iets' wat mij remt. Ik wil graag weten wat dit is en hier verandering in brengen." 
  • Ervaar je graag meer plezier  in je functie?
  • Lees meer...
  • Wil je weer nieuwe dingen ondernemen, uitdagingen aangaan en een prettige samenwerking ervaren met je collega’s en/of medewerkers?
  • Merk je dat je het rationeel wel weet, maar dat er 'iets' is waardoor het (weer) anders loopt dan je had gedacht?
  • Lees meer...
  • Worstel je wel eens met je kritische ik? Is het niet snel 'goed genoeg'? Wil je graag terugkerende, gedachten, patronen en mechanismen doorbreken om weer lekker in je vel te kunnen zitten?
  • Lees meer...

ERVARINGEN

Nadia de Raad HR Business Partner

Bus Industrial Tools

"Ik ging heen om te leren hoe je burn-out klachten kan herkennen bij anderen. Maar kwam tot de conclusie dat het voornamelijk voor mezelf gold. Dat was wel echt een wake-up call. Nu heb ik er nog steeds baat bij. Ik merk ook dat anderen anders op mij reageren doordat ik me anders kan opstellen. Krijg de laatste tijd ook veel positieve feedback en daar krijg ik veel energie van."

 

Esther Pezy-Richling
Senior intercedent Randstad Techniek

"Ik kan weer drie dingen tegelijk, want ik besteed er nu twee uit! ;-)"

 

 Loes, HR Adviseur 

"Door de sessies merkte ik dat er een soort rust ontstond in bepaalde werksituaties. Het gaf mij meer vertrouwen in mijn werkzaamheden en in mijzelf als persoon op professioneel vlak. Het voelt gek om geen 'huiswerk' te krijgen of zelf nog acties te ondernemen, omdat PMA 'gewoon werkt'... Wonderbaarlijk! Een aanrader dus!"