Kennismaken

Hi!

Mijn naam is Inge Valk. Ruim 10 jaar geleden ben ik uit pure passie gestart met mijn business coach onderneming. Ik heb gemerkt dat ons aanpassingsvermogen onderdeel is van onze overlevingsstrategie. Hiermee komt niet alleen de work-life balance bij velen in gevaar, maar ook het gevoel van 'lekker jezelf kunnen zijn'. Dit is geen beperking, maar hier ligt vooral dé kans voor persoonlijke groei!

Ik lever graag op mijn eigen-wijze een bijdrage aan groeiprocessen van personen en organisaties, zodat het potentieel van passie, talent en creativiteit in de vorm van optimale communicatie, samenwerking, verbinding met zichzelf en de medemens leidt tot minder stress en meer (werk)plezier, energie, gezondheid en succes! 

Vaak hoor ik bij het intake gesprek de wens: "Ik wil graag mezelf zijn. Gewoon kunnen zeggen wat ik denk, voel én wil, alleen lukt me dat niet altijd. Er is 'iets' wat me tegenhoudt, maar ik weet niet wat dit is. Dat voelt best frustrerend!". Inmiddels hebben velen 'de kracht van het brein' en het hieraan gekoppelde zelfgenezend,-herstellend vermogen ervaren. Ze ontdekten wat dat 'iets' nu is. Ik noem het een 'natuurlijke update' van je innerlijke programma's, waardoor je je kwaliteiten behoudt en wat je niet meer dient (zoals teveel opspelende emoties, remmingen of controle) loslaat. Hiermee benut je nog meer je krachtige eigenschap(pen) en ervaar je  meer controle over je valkuil(en). Je leert jezelf écht kennen! Dat kan soms confronterend zijn, maar het voelt daarna vaak vooral bevrijdend! Laat je verrassen wat het (werk)leven je nog meer te bieden heeft en maak een afspraak voor een intakegesprek. Ontdek dat je vanuit vrijheid jezelf kan zijn, benut hiermee je natuurlijke talenten nog veel meer en geniet van jou authenticiteit! Ik help je hier graag bij.

 

Met veel plezier begeleid ik coach en interventie trajecten binnen diverse organisaties, zelfstandig ondernemers, particulieren en studenten. Voor de één kan  het (werk) leven een mooie, positieve of zelfs verrassende wending krijgen, voor de ander kan een burn-out voorkomen worden en functioneert weer met vernieuwde energie, kracht en zelfvertrouwen.   

Ik leer nog elke dag door de openheid en prettige samenwerking tijdens de coach gesprekken en merk dat daardoor processen steeds sneller gaan. Wellicht bij jij de volgende die de positieve uitwerking hiervan gaat ervaren! ;-)